20 Απριλίου 2011

Roger Waters live στην Αθήνα τον Ιούλιο!!!!!!!!

~
Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ανάρτηση σ'ένα blog ενώ τα χέρια σου τρέμουν, ενώ η ανάσα σου βγαίνει με δυσκολία.... Τα ορθογραφικά πολλαπλασιάζονται, η τάση να γράψεις ασυναρτησίες μεγαλώνει....... Υπάρχει πραγματική δυσκολία ως προς τον σχηματισμό ορθά συντακτικών προτάσεων, που να συνδέονται η μία με την άλλη, που να βγάζουν νόημα..........

Δε ξέρετε πως είναι να βλέπεις πως πραγματοποιείται ένα live που περίμενες σαν τρελός μια ζωή σχεδόν, που έβλεπες να γίνεται παντού γύρω σου αλλά στα μέρη σου καθόλου.

Κυρίες και κύριοι.... Ο Roger Waters.... Η γιγαντιαία, η δυσθεώρητη αυτή προσωπικότητα της μουσικής, ο άνθρωπος που έγραψε με τους Pink Floyd το διαχρονικό αριστούργημα που ακούει στο όνομα The Wall.... Ο Roger Waters έρχεται επιτέλους να παρουσιάσει όλο το The Wall album στη χώρα μας στις αρχές Ιουλίου!!!!!!!!

Ορίστε και η αρχική πηγή. Ορίστε και άλλη μία. Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία, ή μέρος διεξαγωγής, ή οτιδήποτε.... Ωστόσο είναι επίσημο, δεν πρόκειται για φήμη!!!!!! Μέχρι και DVD λένε σκοπεύει να γυρίσει... Ναι, σκοπεύουν να μαγνητοσκοπήσουν τη συναυλία του Waters στη χώρα μας σε dvd.......!!!

(Πρόσθετο δώδεκα ημερών μετά: και ναι, είναι επίσημο πια. Παρασκευή 8 Ιουλίου, η μέρα που θα παραδώσουμε το είναι μας! πρόσθετο κάμποσων ακόμα ημερών μετά: Βάλτε μέσα και το Σάββατο....)
Δε νομίζω πως μπορώ να συνεχίσω να γράφω μετά απο αυτό. Μιλάμε για ένα απο τα μεγαλύτερα συναυλιακά μου απωθημένα, το οποίο γίνεται ακόμα πιο μεγάλο τη στιγμή που είχα χάσει το προηγούμενο live του Roger Waters στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια εξαιτίας του κωλοστρατού..... Αυτή τη φορά όμως........ αυτή τη φορά δε θα το αφήσω, όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω!!!!!!!

Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας. Βάλτε ακούστε το The Wall album. Δείτε την ταινία. Διαβάστε τους στίχους. Κατανοήστε για ποιόν λόγο υπάρχουν μουσικοί δίσκοι που είναι ικανοί να ανυψωθούν ως τα ανώτερα επίπεδα της τέχνης, να σου αλλάξουν κοσμοθεωρία, να σε πετάξουν στον τοίχο με τα νοήματα τους, να σε αφήσουν άφωνο με το βάθος και την μεγαλοφυία τους........ Δε θα πω κάτι παραπάνω τώρα, η συναισθηματική μου κατάσταση είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει να γράφω και πολύ ψύχραιμα, είναι ήδη δύσκολο για μένα αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή.... Ίσως σε κάποια επόμενη ανάρτηση να αποπειραθώ κάποια περισσότερο ενδελεχή μελέτη και ανάλυση του The Wall, ίσως, δεν ξέρω.

Για την ώρα το κουνέλι αυτό χορεύει, χορεύει απο χαρά!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!

~

2 σχόλια:

 1. Δεν είναι δυνατόοοοοοοον !
  Κι εγώ είχα χάσει το πρώτο live λόγω στρατού.
  Και φυσικά, δε γίνεται να χάσω και αυτό.

  Να σου πώ την αλήθεια βεβαίως, θα προτιμούσα να δώ το Dark side, αλλά μην είμαστε και αχάριστοι, δισκάρα είναι και το The Wall.

  Έχεις δεί το live του στο Βερολίνο ?
  Αν όχι, ψάξε το. Κωλομετράει !

  Τα λέμε τον Ιούλιο φίλε κούνελε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτά είναι!!!
  Έρχομαι και βλέπω το μπλογκ-ποστ σου αφότου έχω προμηθευτεί το μαγικό εισιτήριο!!! :D

  Αντιλαμβάνομαι τις χαρούλες σου μπαρμπακούνελε και τις συμμερίζομαι...

  Ω ναι, θα είμαστε τυχεροί που θα δούμε live αυτό το αριστούργημα.

  Για φέτος δε θέλω τίποτ'άλλο. Είμαι πλήρης. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή